Барселона си върна първото място в Примера

4528
Барселона си върна първото място в Примера
Снимка: Getty Images/Guliver

След като по-рано днес Реал Мадрид се разправи брутално с безпомощния Еспаньол, забивайки му шест гола, големият съперник на Белия балет Барселона отговори на предизвикателството и си върна лидерството в Примера Дивисион след успех с 2:1 като гост на коравия Атлетико Мадрид. Така каталунците събраха 9 точки от три мача, а Реал има 7.

На Барса се наложи да прави обрат, за да стигне до успеха. След нулево първо полувреме, за което повече трябва да съжаляват каталунците, символът на „дюшекчиите” Фернандо Торес откри резултата в 51-вата минута. Хлапето се възползва от добра комбинация между Гризман и Тиаго, като елегантно пропусна първоначално топката и с този финт се освободи от защитата в червено-черно и не пропусна сам срещу вратаря. Само четири минути по-късно Неймар изравни от пряк свободен удар, а Лео Меси вкара втори гол в 77-та минута, след пас на Луис Суарес. Преди това асистенция на аржентинеца довед до изстрел на Рафиня, който беше избит с ръка от Диего Годин на голлинята, но съдията проспа ситуацията и вместо дузпа и червен картон, остави играта да продължи. В крайна сметка обаче това не се оказа решаващо.

5 гола на Роналдо и 6:0 за "Реал" срещу Еспаньол

С 5 гола на Кристиано Роналдо и 1 на Карим бензема отборът на Реал Мадрид победи Еспаньол в мач от третия кръг на Ла Лига, игран в Барс...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят