Бербатов сложи Кристиано Роналдо в малкия си джоб (снимка)

70229
Бербатов сложи Кристиано Роналдо в малкия си джоб (снимка)

Кристиано Роналдо най-накрая сложи край на головата си суша, след като през миналата седмица вкара срещу Шалке 04 и отново се впусна в надпреварата за голмайстор №1 в Шампионска лига.

Португалският ас на Реал Мадрид обаче остана в сянката на Димитър Бербатов, който е тема №1 след вчерашната победа на Монако с 3:1 над Арсенал, и то в Лондон, където българинът вкара гол и беше най-добрият играч на терена.

Бербагол получи висока оценка от най-високото равнище в Европа

Сайтът на европейската футболна централа УЕФА засипа със суперлативи играта на българския нападател Димитър Бербатов в осминафиналите о...

Дори медийният лидер на Острова, а и в света - ESPN, пренебрегна Кристиано Роналдо заради стрелеца на Монако. Вижте какво имаме предвид в анализа на медията за Шампионска лига, поместен в Sportline.bg

Българският стрелец Димитър Бербатов е едно от най-често споменаваните имена в световните медии днес след представянето си срещу Арсенал снощи.

Както е известно, "артилеристите" загубиха тежко от Монако на "Емиратс" с 1:3, а българският голмайстор отбеляза втория гол и беше сред най-добрите играчи на терена.

Това беше отчетено от една от най-добрите медии в света - ESPN, като в своя анализ на първия кръг от осминафиналите медията го постави в идеалните 11.

Мързел ли е Димитър Бербатов?

Голмайстор №1 в историята на българския национален отбор Димитър Бербатов показа наглед какво точно са изпуснали на Острова, след като ...

Той води нападението на идеалния отбор, изпреварвайки играчи като Кристиано Роналдо, Единсон Кавани, Тевес, Мората и други.

В отбора попадат още двама съотборници на Берба, като това са Кондогбиа и Абденур. Монако е с най-много играчи (3), като Барселона (Меси, Суарес) и Ювентус (Погба, Лихтщайнер) бяха с по двама представители.

"Ако можем да изберем един момент, който просто беше начертано да се случи, то това е голът на Димитър Бербатов, бивш играч на Манчестър Юнайтед и Тотнъм, срещу Арсенал. Българинът ядосва мнозина със своя стил на игра, но попадението му за 0:2 беше просто наслада за окото - най-вече заради начина, по който го реализира. Той изчака до последно преди да стреля, независимо че трима защитници на Арсенал се втурнаха да го блокират. Освен ако не си фен на Арсенал, невъзможно е да не обичаш Димитър Бербатов", написаха от ESPN.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com