Близначки плувкини ще пръскат сексапил на Мондиала

34451
Близначки плувкини ще пръскат сексапил на Мондиала

Световното първенство по футбол в Бразилия събира най-добрите отбори, най-великите играчи на съвремието ни и едни от най-сексапилните мъже в света. Толкова много "най" е гаранция за присъствието и на много известни, красиви и също толкова секси жени. Като близначките Ферес – бивши състезателки по синхронно плуване, но отдали се на моделството.

Хълк, Луис и Сколари герои във весела реклама

С анимирана реклама, в която участват няколко звезди на бразилския национален отбор, местен мобилен оператор зарадва феновете в странат...

В Рио де Жанейро се проведе модно шоу за доброволците на Мондиала, които са 14 000 на брой. Участие в него взеха и сестрите Ферес.

Биа и Бранка са считани за най-сексапилните представителки на своя спорт. Родени са на 22 февруари 1988 г. Участвали са на олимпийските игри през 2008 г., след които се отдават на моделството. Оттогава насам русокосите изкушения са украсили кориците на много мъжки списания. А от 12 юни ще огряват и стадионите, на които Неймар, Меси, Роналдо и още от най-големите звезди на футбола ще си пробиват път към златните медали. 

Секси мацки с горещи страсти подгряват Мондиал 2014

Докато погледите на цял свят са насочени към 32-ата отбора, които ще се съревновават за световната титла от 12-и юни до 13-и юли, женск...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com