Броени часове делят Суарес от Барселона

10273
Броени часове делят Суарес от Барселона

Луис Суарес е само на броени часове от официално преминаване в Барселона. Според „Goal.com”, в сряда вечер Ливърпул и каталунците са си стиснали ръцете и сумата по мегасделката ще бъде 88 млн. евро.

Преговорите за точната сума се водеха цяла седмица, а авторитетното издание очаква двата клуба да потвърдят официално трансфера в следващите 24 часа.

Киелини отговори на Суарес: Луис, всичко вече е забравено!

Джорджо Киелини прие извинението на Луис Суарес. Защитникът в италианския национален отбор отговори на уругваеца, който го ухапа по вре...

Барселона ще вземе уругвайската звезда със спорна репутация като плати 88 млн. евро кеш. Всъщност така „блаугранас” плащат освобождаващата клауза в новия договор на Суарес, който бе подписан в края на миналата година.

Остава неясно какво ще прави Суарес докато изтече неговото наказание за ухапването на Джордо Киелини в мача срещу Италия на световното. Нападателят трябва да изтърпи 4-месечна санкция да не се занимава с футбол по никакъв начин. Този период изтича точно на 26 октомври, а според текста на санкцията дотогава той дори няма право да тренира с клубния си отбор, нито дори да стъпва на футболен стадион.

Канибалът Суарес се извини на Киелини и на целия футболен свят

Канибалът Луис Суарес поднесе официалните си извинения на Джорджо Киелини и на целия футболен свят. Звездата на Уругвай си посипа глава...

Барселона пък ще осигури почти половината пари за трансфера от продажбата на Алексис Санчес в Арсенал. Чилиецът ще донесе 40 млн. евро в касата на клуба.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com