Челси катастрофира зловещо и е почти в зоната на изпадащите

7117
Челси катастрофира зловещо и е почти в зоната на изпадащите
Снимка: Getty Images/Guliver

Шампионът на Англия Челси продължава да поставя негативни рекорди в безспорно най-слабия сезон на мениджъра си Жозе Моуриньо, след като допусна четвърта загуба в осем мача в Премиершип. Сините паднаха насред "Стамфорд Бридж" с 1:3 от Саутхямптън и са вече на 10 точки зад лидера Манчестър Сити, който днес смаза с 6:1 Нюкасъл, с пет гола на Серхио Агуеро. Всъщност Челси е вече 17-ти в Англия и е на едно място от зоната на изпадащите.

За пръв път в кариерата си като треньор на Челси, Моуриньо видя в домакински мач в Премиершип три гола в мрежата на отбора си. Още по-горчия за португалеца е фактът, че неговият тим си осигури ранен аванс - още в 10-тата минута Вилиан се разписа, но след това дойде цунамито в бяло-червено, което потопи английските шампиони. Най-големият проблем за Моуриньо си остава защитата - и днес Джон Тери и Гари Кейхил играха слабо за класата, която притежават, като особено показателен беше вторият гол на Саутхямптън на Садио Мане. Играч на мача обаче безспорно Грациано Пеле, който вкара третия гол и асистира за другите два.

Барселона почна да цикли след контузиите на Меси и Иниеста

Липсата на ключови играчи в тима на испанския и европейски клубен шампион Барселона започва да оказва видимо влияние, след като каталун...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com