Челси продължава да потъва

5426
Челси продължава да потъва
Снимка: Getty Images/Guliver

След години на куп славни рекорди, известният като Специалния мениджър на Челси Жозе Моуриньо записа и един крайно срамен - той превърна сините от Лондон в най-слабо представящия се шампион в историята на Висшата лига. Челси все още няма победа като домакин този сезон, след като днес записа първа загуба на "Стамфорд Бридж" - с 1:2 от Кристъл Палас.

Всички голове паднаха през второто полувреме, макар че гостите можеха да вкарат още през първото предвид слабата игра на шампионите. Първото попадение беше реализирано Бакари Сако, който доста щастливо се отзова фронтално срещу Тибо Куртоа, след като топката отскочи точно както трябва при първоначалния му опит за удар, блокиран от Сезар Аспиликуета. В 79-тата минута Радамел Фалкао засече с плонж с глава центриране на Педро Родригес и изравни, но само две минути по-късно Джеймс Уорд, който също с плонж с глава подпечата успеха за своя тим, след като Сако му върна топката от аутлинията.

Божинов и Бандаловски срещу Атлетик (Билбао) в Лига Европа, пълният жребий на групите

Днес беше изтеглен жребият за групите на Лига Европа. Рубин (Казан) и Благой Георгиев ще се изправят срещу Ливърпул в турнира. Партиза...

След загубата Челси е на незавидното 13-то място, със само 4 точки, а Кристъл Палас е втори, с 9 точки. Лидер е Манчестър Сити с 12 пункта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com