Димитър Бербатов с поредно признание

21326
Димитър Бербатов с поредно признание
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов попадна в списъка на 50-те най-добри футболисти в Европа, които остават без договори това лято. Той беше изготвен от авторитетното шведско издание "Афтонбладет".

Договорът на нападателя изтича през лятото. Мениджърът на благоевградчанина Емил Данчев призна, че разговори за евентуалното му удължаване ще има в началото на май.

Бербатов: Искам да играя до 40 години

"Искам да играя до 40 години", заяви за "Сън" нападателят на Фулъм Димитър Бербатов, предаде БГНЕС. Българинът дори не отхвърли възмож...

Бербатов прави много силно представяне, откакто се присъедини към "монегаските" на 31 януари от Фулъм. Той веднага се превърна във водещия нападател на тима си.

Затова веднага накара специалистите в Европа отново да заговорят за него и да се сетят, че може да стане добър трансфер за някой водещ клуб на Стария континент.

Освен Бербо, в този списък попадат и имена като Виктор Валдес от Барселона, Жереми Менес от ПСЖ, Дидие Дрогба от Галатасарай, Андреа Пирло от Ювентус, Джон Тери и Франк Лампард от Челси и много други.

От "Афтонбладет" твърдят още, че Бербатов е сред тези футболисти, които ако останат без договор през лятото, сигурно ще се замислят дали да не прекратят кариерата си.

Бербо в идеалния отбор на Би Би Си и ESPN

Димитър Бербатов получи поредното си признание на Острова. Българинът попадна в идеалния отбор на две водещи английски медии за отмина...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com