Интер взема Лукас Подолски

93723
Интер взема Лукас Подолски
Снимка: Getty Images/Guliver

Италианският гранд Интер е постигнал споразумение за персоналните условия на нападателя на Арсенал Лукас Подолски, пише "Il Corriere dello Sport".

"Нерадзурите" са в контакт с агентите на нападателя от известно време и изглежда, че са убедили германския национал да се премести на "Джузепе Меаца". Предстоят разговори и с "артилеристите", като в картите има и вариант за шест месеца под наем. Интер е готов да включи клауза за откупуване на стойност осем милиона евро, а ако са задължени да купят играча до края на сезона ще дадат не повече от 5-6 милиона евро.

Покрай "нерадзурите" има и друг трансферен слух, касаещ крилото на Атлетико Мадрид Алесио Черчи. След много добър сезон с Торино, той замина за Испания за сумата от 15 млн. евро, но там не успява да се наложи. Новият треньор на Интер Роберто Манчини иска да върне Черчи в Милано, но и градският съперник Милан го иска. "Росонерите" имат голям коз - евентуална размяна с бившата звезда на "дюшекчиите" и техен бивш капитан Фернандо Торес.

Милан и Интер не можаха да се победят

Без победител - така завърши голямото дерби на Милано и Италия между Милан и Интер. Грандовете на италианския футбол си отбелязаха по е...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com