Клоп: Ще донеса успех на клуба по специалния начин на Ливърпул

8064
Клоп: Ще донеса успех на клуба по специалния начин на Ливърпул

"Мисля, че когато седя тук след 4 години, ще сме спечелили 1 титла. Сигурен съм в това". Toвa обяви новият мениджър на Ливърпул Юрген Клоп на първата си пресконференция, след като бе назначен на поста.

След дългоочакваното назначаване, германският специалист беше представен пред медии на "Анфийлд" днес, като казаното от него определено ще развълнува феновете на "червените".

В Англия: Ливърпул представя Клоп в петък

Изглежда, че идва краят на сагата около Юрген Клоп и "Ливърпул". Според медиите на Острова той ще бъде представен като мениджър на "мър...

"Да водя Ливърпул е най-голямата чест, която мога да си представя. Ще донеса успех на клуба по специалния начин на Ливърпул. Можем да изчакаме за това. Не искам да казвам, че трябва да чакаме 20 години. Мисля, че когато седя тук след 4 години, ще сме спечелили 1 титлата. Сигурен съм в това", сподели Клоп.

На въпрос как би се описал, след като Жозе Моуриньо се описва като "Специалния". "Не искам сам да си слагам етикети. Аз съм нормален човек от Блек Форест. Аз съм Нормалния, щом настоявате", отговори шеговито бившият наставник на Борусия Дортмунд.

По думите му стана ясно, че за него е важно, че има първата и последната дума. Всичко друго може да се обсъжда.

След уволняването на Брендън Роджърс  от поста, "Ливърпул" упорито търсеше неговия наследник. Името на Клоп беше най-често обсъжданото, а след него това на Карло Анчелоти, който обаче отрече твърденията.

Роджърс: Разочарован съм, че си тръгвам от Ливърпул

"Изключително разочарован съм, че си тръгвам от Ливърпул. За мен бе чест и привилегия да водя в последните три години един от най-велик...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят