Лудогорец излиза за победа, но дали ще я постигне?

12922
Лудогорец излиза за победа, но дали ще я постигне?
Снимка: Getty Images/Guliver

Тази вечер ще се изиграят последните двубои от груповата фаза на Лига Европа. Българският шампион гостува на хърватския "Динамо Загреб" на стадион "Максимирск". Двубоят е без значение и за двата тима, но победата не е за подценяване, защото освен за престиж и допълнително израстване в ранглистите, ще донесе и свежи 200 000 евро на победителя в срещата. УЕФА осигурява тази премия на всеки клуб, постигнал победа в турнира.

Сигурното е, че "Лудогорец" си осигури първата позиция в групата, а "Динамо Загреб" - последната. Факт е и голямата умора в редиците на тима от Разград, предвид натоварената есенна програма. "Лудогорец" с нетърпение очаква зимната пауза, за да могат футболистите на шампиона да отдъхнат малко.

БФС ще реши в петък за отложения мач между Лудогорец и Нефтохимик

За пореден път недомислица в програмата на А група наложи отлагане на двубой. Срещата между "Лудогорец" и "Нефтохимик" трябваше да се и...

Допълнително положението на "Лудогорец" се отежнява и от леката контузия на Върджил Мисиджан, който е под въпрос за срещата. Той получи травмата по време на снощната тренировка на българския тим.

Треньорът на "Лудогорец", Стойчо Стоев, бе категоричен, че тимът му ще излезе за нови три точки, но призна също, че играчите му вече с нетърпение чакат паузата.

Началото на срещата е тази вечер от 20.00 часа българско време.В първия двубой "Лудогорец" отнесе "Динамо Загреб" с 3:0 в София.

 

Стоянов в идеалния отбор на Лига Европа

Поредно признание за "Лудогорец" и стража на българския тим. След като „орлите“ се класираха за 1/16-финалите на Лига Евро...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят