Луис Суарес: Ще дадем всичко от себе си! Фенове, бъдете спокойни.

10823
Луис Суарес: Ще дадем всичко от себе си! Фенове, бъдете спокойни.
Снимка: Getty Images / Guliver

Голмайсторът на Ливърпул Луис Суарес призова феновете на отбора да останат спокойни за решаващите срещи от Висшата лига на мърсисайдци в борбата за първа титла от 24 години. Авторът на 29 попадения в кампанията призна, че се опитва да не следи медиите, за да не се натоварва с допълнително напрежение.

"Нормално е феновете ни да бъдат развълнувани и да коментират шансовете ни. Искам да им кажа да останат спокойни и да не се притесняват. Ние ще опитаме да дадем всичко от себе си", заяви Суарес за официалният сайт на Ливърпул.

Зинедин Зидан: Джерард заслужава титлата в Англия!

Един от най-великите играчи на всички времена Зинедин Зидан изрази своята подкрепа към халфа на Ливърпул Стивън Джерард в борбата му да...

"За играчите е най-добре да не обсъждаме този въпрос. Аз лично смятам, че ако не гледам телевизия, не слушам радио и не чета за нас в Интернет, е най-добре. Всички сме наясно в каква ситуация се намираме. Да спечелим титлата би било много специално, но все още не желаем да говорим за това", допълни той.

Ливърпул има 2 точки аванс пред Челси на върха на класирането четири мача преди края на сезона, а серията започва през уикенда срещу застрашения от изпадане Норич. Английският национал Даниел Стъридж ще бъде на линия за гостуването на "Кероу Роуд". Нападателят получи травма на бедрото при победата над Манчестър Сити с 3:2 в предишния кръг, но вече е възстановен.

 

 

Ливърпул се прицели в 18-годишен нападател

Заради 18-годишен младок английските грандове Ливърпул и Арсенал влизат в съревнование, твърди белгийската спортна преса. Става дума за...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com