Манчестър Сити и Меси влудиха футболния пазар

11612
Манчестър Сити и Меси влудиха футболния пазар
Снимка: Getty Images/Guliver

Собствениците на английския Манчестър Сити влудиха футболния пазар с нечувана оферта за Лионел Меси. Информациите от Острова са, че богаташите от "Етихад" са готови да платят 250 милиона паунда, за да си осигурят аржентинската звезда.

Ако сделката се осъществи през лятото, това ще е най-грандиозният трансфер в историята на футбола. От Барселона зависи дали Меси ще стане два пъти и половина по-скъп от сегашния рекорд за трансфер - 100 милиона евро, които Реал (Мадрид) плати на Тотнъм за Гарет Бейл.

Пуйол: Никой не бива да критикува Меси

Капитанът на Барселона Карлес Пуйол отговори на последните критики към отбора след поражениято от Атлетико (0:1) и Гранада (0:1). &ldqu...

Английският вестник "Метро" съобщава, че и заплатата на Меси ще бъде огромна, ако се навие да премине на "Етихад". Звездата ще получава "много повече" от сегашния най-скъпоплатен играч на Острова. В момента това е Уейн Рууни, който взима по 15 милиона паунда на година в Манчестър Юнайтед. Вероятно на Меси ще бъдат предложени с поне 10 милиона повече, твърди още изданието.

Ръководството на Барселона вече веднъж отхвърли сензационна оферта за Меси на стойност 250 милиона евро. Първоначално каталунците не назоваха името на кандидата за аржентинеца, но после стана ясно, че предложението е дошло от германския колос Байерн (Мюнхен).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят