Новото попълнение на Барселона: Идвам в най-добрия отбор в света

27364
Новото попълнение на Барселона: Идвам в най-добрия отбор в света
Снимка: Getty Images/Guliver

Барселона официално представи петото си ново попълнение през летния трансферен прозорец. Това е 30-годишният защитник Жереми Матийо, който беше купен от Валенсия за 20 млн. евро. Французинът ще играе с №24, а договорът му е за 4 г.

"Идването ми в такъв клуб е плод на усилията ми. Възможността дойде късно, но все пак е на лице. Ще се наслаждавам на престоя ми на "Ноу Камп". Идвам в най-добрия отбор в света в най-силния период в кариерата ми. Най-важното е да побеждаваме" - заяви Матийо.

Иниеста: Барселона трябва да играе като през 2008 г.

"Барселона трябва да опита да играе като през 2008 г., под ръководството на Пеп Гуардиола". Това заяви футболистът на каталунците Андре...

Преди него Барса се подсили още с Иван Ракитич и Луис Суарес, както и с двамата вратари Клаудио Браво Марк-Андре тер Щеген.

В същото време една от звездите на каталунците Андрес Иниеста заяви, че отборът трябва да си върне играта, която показваше под ръководството на Хосеп Гуардиола. Всички надежди за това са свързани с новия треньор Луис Енрике, който замени Херардо Мартино.

"Искаме отново да правим нещата като в близкото минало. Запалянковците трябва да бъдат щастливи. Тази година ще бъде трудна, но имаме нужда от успехи. Всички в състава се вълнуваме много от новото начало и от промените. Целите всеки сезон са еднакви. Трябва да печелим титли" - заяви Иниеста.

Съдът в Лозана разрешава на Суарес да играе за Барса

Спортният арбитражен съд в Лозана може частично да удовлетвори жалбата на нападателя на Уругвай и Барселона Луис Суарес и да му позволи...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят