Поредна награда за Бербатов

13216
Поредна награда за Бербатов
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов бе избран за играч на кръга от почти всички футболни издания във Франция. Българинът отбеляза два гола и подаде за трети при победата с 4:1 като гост на Аячо в мач от 35-ия кръг на Лига 1. Така за пореден път Митко демонстрира голямата си класа и вече има осем гола за монегаските.

"Два гола и асистенция за Димитър Бербатов, който за пореден път беше големият майстор при победата на Монако с 4:1 като гост на Аячо. С все така фина техника българският нападател доказва мач след мач, че дори и на 33 години не е загубил ефикасността си. В 13 мача откакто е при монегаските, вече има осем гола. Договорът му изтича след края на сезона, но наставникът на клуба Клаудио Раниери заяви, че Бербо може да помогне още много на Монако", анализира вестник "L'Equipe".

Нов договор за Бербатов в Монако

Българският нападател на Монако-Димитър Бербатов ще седне на масата за преговори с клуба за нов едногодишен договор, информира Радио Мо...

"Много добър мач за българина, който за пореден път остави впечатление, че не се напряга много в играта си, но за сметка на това постига отлични резултати. Във всички добри неща на терена в Аячо той беше там - конструкцията на играта, връзките между играчите и завършващия удар. Отлична техника и голямо спокойствие, които бяха възнаградени с два гола и една асистенция", отбелязва "Maxifoot".

 

 

 

Гол-шедьовър на Бербатов донесе победа на Монако

Димитър Бербатов показа за пореден път своята класа! Българинът осигури успеха на своя Монако с 1:0 в дербито на Лазурния бряг срещу Ни...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com