Реал Мадрид оглави класирането в Испания

32226
Снимки: Getty Images/Guliver

Отборът на "Реал Мадрид" поведе в класирането на Ла Лига, след като победи "Гранада" с 2:0 в мач от 21-ия кръг на първенството и вече има 2 точки повече от "Барселона" и "Атлетико Мадрид".

Футболистите на "каталунците" и "дюшекчиите" ще могат да си върнат първото място утре, след като изиграят своите срещи от кръга.

На "Сантяго Бернабеу" домакините така и не успяха да стигнат до гол през първата част, но 10 минути след почивката Кристиано Роналдо откри резултата, а в 74-та минута Карим Бензема оформи крайното 2:0.

Роналдо: Силните футболисти ми помагат за формата ми

Звездата на "Реал Мадрид" и настоящ носител на Златната топка заяви, че Лионел Меси му помага за поддържането на формата му. "Съревнов...

По този начин "кралският клуб" вече има 53 точки и води с две пред "Барселона" и "Атлетико Мадрид". Отборът на "Гранада" пък е на 11-та позиция с 24 точки, информира БГНЕС.

Преди срещата целият отбор на "Реал Мадрид" се снима, докато Кристиано Роналдо държеше в ръка Златната топка, която спечели по-рано през месеца. Отличието на португалеца предизвика много полемики относно обективността при избирането му за носител на приза. Въпреки всичко обаче триумфът е факт и в момента Роналдо официално е коронован за най-добър футболист в Европа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят