Роджърс: Разочарован съм, че си тръгвам от Ливърпул

5454
Роджърс: Разочарован съм, че си тръгвам от Ливърпул
Снимка: Gulliver/ Getty Images

"Изключително разочарован съм, че си тръгвам от Ливърпул. За мен бе чест и привилегия да водя в последните три години един от най-великите отбори". Това сподели вече бившият наставник на "червените" Брендън Роджърс в първото си интервю, след като бе уволнен от клуба.

42-годишният специалист говори пред официалния сайт на Асоциацията на професионалните мениджъри. "Всеки ден давах най-доброто от себе си, за да представям клуба в най-добра светлина и да изградя отбор и играчи, с които феновете могат да се гордеят. Имаше някои запомнящи се моменти и искам да благодаря на всички футболисти за тяхната отдаденост. В сегашния състав има много талант и очаквам тази група да продължи да се развива в бъдещето. Пожелавам на моя наследник успех", заяви Роджърс.

Арсенал размаза Манчестър Юнайтед в голямото дерби на Англия

Отборът на Арсенал даде блестящ отговор дали няма да изпадне в криза след неочакваната втора загуба в Шампионската лига, след като запи...

Ръководството на Ливърпул е в усилен процес на търсене на нов наставник. Според медиите в Англия най-голям шанс има бившият треньор на Борусия (Дортмунд) Юрген Клоп. Сред спряганите имена е и това на италианския специалист Карло Анчелоти, който за последно беше наставник на Реал Мадрид.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят