Роджърс адмирира своя бивш учител

12034
Роджърс адмирира своя бивш учител
Снимка: Getty Images/Guliver

В навечерието преди сблъсъка във Висшата лига между “Челси” и “Ливърпул” Брендън Роджърс заяви, че в момента нямаше да е на поста си ако не бе Жозе Моуриньо.

40-годишният мениджър на “мърсисайдци” работеше в юношеската школа, а после водеше резервите на “Челси” по време на първия престой на Моуриньо на “Стамфорт Бридж”. 

Брендън Роджърс вероятно ще отнесе глоба

Английската футболна асоциация вероятно ще накаже мениджъра на "Ливърпул" Брендън Роджърс заради нападките му към съдиите след снощната...

“Имах възможността да работя с един от най-добрите футболни специалисти. Жозе ми даде увереността и уменията, с които да си проправя път до сегашната ми позиция. Вероятно нямаше да стигна до тук без неговата помощ”.

Собствениците на “Ливърпул” са много доволни от представянето на тима под ръководството на Роджърс, чийто договор изтича след 18 месеца. По всичко личи, че на Роджърс ще му бъде предложен нов контракт преди края на сезона.

“Говорих с някои от колегите си и има казах образно, че вече сме построили къщата и трябва да продължим с интериора. Това обаче изисква време. Набелязали сме си играчи, които да закупим през следващия месец, но въпросът е дали ще успеем да сключим сделка с клубовете им”, коментира Роджърс.

Суарес е Играч на годината в Англия

Луис Суарес получи едно от най-престижните отличия във Висшата лига. Уругваецът пропусна първите шест двубоя от сезона, заради наказани...

Двубоят между “Челси” и “Ливърпул” е днес от 18:00 часа българско време.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят