Рууни заряза Манчестър, Колийн - фитнеса и се скриха в китно селце

35762
Рууни заряза Манчестър, Колийн - фитнеса и се скриха в китно селце

Звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни се възползва от отложения домакински мач с Хъл Сити и се посвети на семейството си. Цялата фамилия отиде в селцето Чешир, пише dailymail.co.uk. Там Уейн се отдаде на съпругата си Колийн и двете им момчета - 3-годишния Кай и 11-месечния Клей. Далеч от града Рууни опита да загърби професионалните неволи с помощта на любимите си хора.

28-годишният голмайстор беше облечен небрежно - с прилепнала тениска, дънки и маратонки, прегърнал малкия си син. Семейството беше забелязано да се разхожда в китното селце. Съпругата му Колийн също беше толкова неглиже - с бяла блуза на дупки, сиви дънки, с ципове по дясното бедро. 28-годишната половинка на футболиста бе хванала за ръка по-големия си син, а с другата стискаше дамската си чанта и две кутии с пица, за вкъщи.

Рууни: Трудно е да виждам, че Ливърпул се справя добре

  Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни призна, че му е трудно да вижда Манчестър Сити и Арсенал пред тях в класирането тоз...

Рууни реши да се посвети на семейството си поне за няколко дни, тъй като ще отсъства цяло лято. Веднага след края на сезона във Висшата лига той отлита с английския национален отбор за финалите на световното в Бразилия.

Затова сега използва всяка свободна минута, за да се наслади на прекрасната си жена и децата. Колийн изглежда в добра форма и не спира да поддържа фигурата си. Естествено, за да продължи да бъде най-привлекателната жена за Рууни. Засега тя оставя на заден план личния си фитнес. Гледа да е близо до половинката си, защото знае, че той дълго ще отсъства.

"Ходя на фитнес три пъти седмично. Вдигам тежести, правя интервални тренировки. А вече се занимавам и с революционния Пилатес", разкрива тя в интервю за Daily Mirror. Колийн признава, че всекидневната й битка за отглеждането на малчуганите я изтощава и затова й е достатъчен фитнес и веднъж седмично.

Проблемите на Руни продължават, а Мойс не може да му даде почивка

Уейн Руни все още не може да се справи със здравословните проблеми в слабините, което му пречи да даде максимума от себе си на терена. ...

Госпожа Рууни признава, че вече води по-здравословен начин на живот. Има и специално отношение към диетите преди празниците. Тя използва храни с ниско съдържание на въглехидрати и специален план за хранене, с високо съдържание на протеини. Причината за новия й хранителен режим бил дизайнерът Littlewoods, който наскоро стартира новата колекция за бански костюми с марката на Колийн.

"Опитвам се да се храня здравословно, редовно, с по-малко въглехидрати и повече протеини. Преди почивка ще се опитам да забравя за всички хубави неща - чипс и шоколад", споделя съпругата на Рууни.

 

Проблемите на Руни продължават, а Мойс не може да му даде почивка

Уейн Руни все още не може да се справи със здравословните проблеми в слабините, което му пречи да даде максимума от себе си на терена. ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com