Сапунката свърши: Бербо официално във Фулъм за две години

5194
Сапунката свърши: Бербо официално във Фулъм за две години

Димитър Бербатов вече официално е играч на Фулъм. Това обяви официалният сайт на лондончани, с което сложи край на тридневната сага, разиграла се около трансфера на българина. Договорът на напдателя ще бъде за две години.

Само в рамките на броени часове Берба бе близо последователно до Фиорентина, Ювентус, Фулъм и дори бившия му клуб Тотнъм, допълва sport1. Още вчера мениджърът на "котиджърс" Мартин Йол разкри, че се е договорил с Бербатов и нападателят трябва единствено да премине медицински тестове, преди да финализира преминаването си на "Крейвън Котидж".

Тази сутрин обаче мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън разбуни духовете, заявявайки, че българинът може да премине къде ли не, в това число и в стария си клуб Тотнъм. Това веднага породи слуховете, че президентът на "шпорите" Даниел Леви преговаря с представители на Берба и ще се опита да го измъкне изпод носа на Фулъм. Цял ден пък сайтът на "котиджърс" мълчеше относно трансфера на бившия капитан на българския национален отбор. Досега!

Мартин Йол и Бербатов ще работя за втори път заедно, след като преди 2006 година именно холандецът привлече нападателя в Тотнъм от Байер (Леверкузен). Възможно е голмайсторът на българския национален отбор за всички времена да дебютира за новия си клуб още утре в дербито срещу Уест Хам.

Редактор: Георги Иванов

Пълен цирк около Бербатов

В истински цирк се превърна поредната трансферна сага около Димитър Бербатов. След като цяло лято из медиите се изреждаха дузина претен...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com