Сити наказа зловещо Челси и арогантния Моуриньо

6368
Сити наказа зловещо Челси и арогантния Моуриньо
Снимка: Getty Images/Guliver

Проблемите за Челси през настоящия сезон лъснаха с пълна сила, след като актуалните шампиони преглътнха три гола при гостуването си на Манчестър Сити. Така Челси остава само с 1 точка в актива си от старта на Висшата лига и тепърва ще трябва да решава сериозни ребуси. За пръв път от 8 години насам шампионът на Англия тръгва без победа в първите си два мача. За последно това се случи на Манчестър Юнайтед през сезон 2007-2008 година. А Челси не е печелил нито един от първите си два мача за старт на сезона в Премиершип от 1998 година насам.

В днешния ден Сити тотално надигра лондончани, като Асмир Бегович някак успя да попречи на Серхио Агуеро да не направи хеттрик още през първото полувреме. Именно Кун беше човекът, който все пак разпечата Бегович. При този резултат, в началото на второто полувреме Рамиреш наниза изравнителен гол, но той беше отменен заради засада, а тя беше доста спорна. Истината обаче е, че освен това положение Челси имаха само още едно - недостатъчно силен удар на Еден Азар след хубав пас на Диего Коща. От своя страна Сити отправи 11 удара, 5 от които точни и 3 спрели в мрежата на шампионите.

Наполи с интерес към Бербатов

Българският нападател Димитър Бербатов може да стане част от отбора на Наполи. Италианският клуб проявява интерес към нападателя, като...

Видео от големия сблъсък вижте в Sportline.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят