След Челси и Ливърпул, Манчестър Юнайтед също загуби

4822
След Челси и Ливърпул, Манчестър Юнайтед също загуби
Снимка: Getty Images/Guliver

След като вчера (29 август) шампионът на Англия Челси повлече крак с неочаквана загуба, днес друг английски гранд в лицето на Манчестър Юнайтед последва примера на лондончани. Юнайтед го стори със същия резултат като Челси - 1:2, но при гостуването на Суонзи.

Загубата за "червените дяволи" е първа за сезона, като тя дойде след обрат. Хуан Мата откри резултата в 49-тата минута, който се възползва от колективно заспиване на защитата на "лебедите" и на далечната греда засече топката във вратата. Само 15 минути по-късно Суонзи изравни чрез Андре Аю, който се разписа с глава. В 66-тата минута Бафетимби Гомис оформи пълния обрат, след като Серхио Ромеро пропусна лек удар на французина да влезе в мрежата му. С тази изява Ромеро постави отново на дневен ред твърдоглавието на Ван Гаал да не залага на Давид Де Хеа заради сагата с евентуалния му трансфер в Реал Мадрид. А загубата за Юнайтед срещу Суонзи е трета в три мача, откакто холандецът е начело на "червените дяволи".

Челси продължава да потъва

След години на куп славни рекорди, известният като Специалния мениджър на Челси Жозе Моуриньо записа и един крайно срамен - той превърн...

Снощи горчив хап преглътна и Ливърпул - 0:3 от Уест Хям. След като мърсисайдци не пуснаха гол в първите три мача за сезона, само за 90-минути червената защита "навакса", при това насред "Анфийлд". Още в третата минута Мануел Лансини вкара първото попадение, реализирано от играч на "чуковете" на "Анфийлд" от девет години насам. В 29-ата минута Марк Нобъл направи 0:2 след груба грешка на Деян Ловрен. В добавеното време Диафра Сако довърши "червените" с трети гол.

След тези провали Юнайтед е четвърти, със 7 точки и на 5 зад Манчестър Сити, а Ливърпул е шести, с 6 точки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят