Стилиян Петров: Плаче ми се, когато пеят името ми

16470
Стилиян Петров: Плаче ми се, когато пеят името ми

Капитанът на Астън Вила Стилиян Петров, който води тежка борба с левкемията, призна, че му се плаче винаги, когато феновете пеят името му. Както е известно, болестта на българина бе открита през март месец тази година, а от тогава на всеки мач на Вила в 19-ата минута привържениците започват да го аплодират и да пеят за него, предаде БЛИЦ.

„Всеки път едва се удържам да не заплача, когато те започнат да пеят и да ме аплодират. Наистина оценявам това, което правят“, заяви 33-годишният Петров пред „Бирмингам мейл“.

„В момента се намирам в стабилизираща фаза. Трябва да премина още няколко цикъла от лечението. Беше дълъг път и беше трудно. Вече 8 месеца се лекувам, а феновете ме подкрепяха през цялото време. Все още получавам картички с пожелания, а публиката на благотворителния мач бе просто невероятна. Такива са феновете на Вила – обичат клуба и играчите”, допълни капитанът.

„Още от начало знаех, че няма да е леко, но нямах представа, че ще бъде толкова тежко. Когато стигнеш края обаче разбираш, че си станал по-добър човек. Хората казват: "Живей така, все едно всеки ден ти е последен", затова се радвам, когато съм с жена си и децата, с майка ми, баща ми и брат ми. Боря се здраво. До момента всичко върви добре, което е позитивно нещо“, завърши Стилиян Петров.

Редактор: Десислава Ушатова

Астън Вила дава ръководен пост на Стилиян Петров

Мениджърът на Астън Вила Пол Ламбърт намекна, че Стилиян Петров ще получи ръководен пост в клуба, когато пребори левкемията. Шотландец...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com