Стилиян коронясва Селтик в Шотландия

7175
Стилиян коронясва Селтик в Шотландия

Стилиян Петров и бившият му съотборник в Селтик - Джон Хартсън, ще връчат титлата на отбора на 11 май. Сезонът в Шотландия приключва на тази дата. Петров и Хартсън ще бъдат специални гости на "Селтик Парк" за двубоя срещу Дънди Юнайтед, когато "детелините" ще узаконят третата си поредна шампионска титла и общо 45-та в историята на клуба.

"Селтик ще отпразнува третата си поредна титла в последния ден от сезона. Две легенди на Селтик, бивши съотборници при мениджъра Нийл Ленън, ще бъдат на стадиона в този специален ден. Отборът ще бъде коронован като шампион на Шотландия за 45-ти път и клубът с удоволствие може да съобщи, че дветете ни легенди - Стилиян Петров и Джон Хартсън, ще бъдат част от церемонията по връчването на трофея", се казва в официалното съобщение от клуба.

Стилиян: Бях си обещал да не плача, но не можах да издържа

"Бях си обещал да не плача след мача, но не можах да издържа. Просто съм щастлив, че мога всеки ден да виждам семейството си".Това заяв...

"Двамата имат спечелени редица титли по време на престоя си в клуба. Техните подвизи с фланелката на Селтик им гарантират най-топлите приветствия всеки пък, когато се завърнат на "Селтик Парк". Смелият и достоен начин, по който пребориха своите болести в последните години, само подсилва възхищението и обичта към тях от семейството на Селтик. Фантастично е, че Джон и Стилиян ще бъдат на "Селтик Парк", за да отпразнуваме третата поредна титла", добавят от шотландския гранд.

Стилиян Петров игра успешно за отбора от Глазгоу между 1999 и 2006 година. Със Селтик българинът спечели четири шампионски титли на Шотландия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com