Свири, бе, свири - една коментаторска епопея

54400
Свири, бе, свири - една коментаторска епопея

Бисерите на "вечното лице" на футболния коментар Алекси Сокачев бяха не по-малко чакани, отколкото гостуването на десеткратния европейски шампион "Реал Мадрид" в София на "Лудогорец". И Сокачев не разочарова - ето кратка компилация от неповторими и брутални езикови влизания в ефир по време на срещата на нашия шампион с испанския гранд, която българите загубиха с 1:2.

"Ако Народния театър имаше пари да си го позволи, можеше да го вземе", гласеше първият коментар на винаги ръсещият невероятни (попълнете сами думата) коментатор на bTV, след като Кристиано Роналдо си изпроси втора дузпа, която вкара, за разлика от пропуснатата първа в мача.

Ваканцията свършва, време е за забавления, спорт и учене

Остават броени дни до старта на учебната година! Деца и родители обикалят магазините в търсене на учебници, тетрадки и всевъзможни учеб...

"Свири, бе, свири", викна изкараният извън нерви и с крехка емоционалност Сокачев, след като седем-осем минути преди края Върджил Мисиджан се пльосна в наказателното поле на "Реал" при опит да си изкара дузпа, забравяйки, че не се казва Кристиано Роналдо. И веднага Сокачев добави: "В друг случай щях да кажа, че това не е дузпа, ама сега ..."

"В Шотландия май-май играят друг спорт, сигурно ръгби", възмути се Сокачев след като в 86-тата минута атака на "Лудогорец" беше спряна с несъществуваща засада от шотландския рефер Крейг Томпсън.

"Там ли му е кракът, не виждам", ехидно подметна Сокачев следващия си бисер, след като Кристиано Роналдо пак се завъргаля на терена на "Васил Левски".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят