The Independent: Контузията на Рууни стопира трансфера на Бербатов

4095
The Independent: Контузията на Рууни стопира трансфера на Бербатов

За ново евентуално развитие около бъдещето на Димитър Бербатов пише днешното издание на The Independent.

Според информацията, контузията на звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни може да попречи на трансфера на българския нападател във Фиорентина, или в който и да било друг клуб.

Английският национал ще бъде извън терените повече от месец, а това може да накара сър Алекс Фъргюсън да спре преминаването на Димитър Бербатов, за да има още един вариант за атаката на "дяволите", допълва sport1.

Изданията в Италия не спират да съобщават в последните няколко дни, че Фиорентина и Манчестър Юнайтед са се споразумели за бившия капитан на националния отбор на България, а сумата възлиза на 5 милиона евро. Въпреки това трансферът може и да не се осъществи и той да остане на „Олд Трафорд“ още известно време.

Слуховете сочат още, че сър Алекс Фъргюсън е ядосан на Уейн Рууни, който бе оставен на скамейката в мача срещу Фулъм, когато се контузи. Първоначално беше обявено, че възстановяването на Рууни ще трае четири седмици, но е напълно възможно той да отсъства повече.

Английският нападател се появи като резерва през второто полувреме при успеха на „червените дяволи“ с 3:2 над Фулъм, но секунди преди края на редовното време бе контузен. Рууни се хвърли пред удар на Уго Родайега, а футболистът на лондончани при приземяването си на тревата стъпи с цялата си тежест с бутоните върху бедрото на Рууни.

Предлагат Бербо и на Интер

Поредният отбор, който е свързан с трансфер на Димитър Бербатов е италианският гранд Интер, съобщават "Corriere dello Sport" и "Gazzet...

Редактор: Иво Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com