Юнайтед спечели Фалкао, даде му номера на Бербатов

15132
Юнайтед спечели Фалкао, даде му номера на Бербатов

Колумбийската суперзвезда Радамел Фалкао осъществи своя трансфер в Манчестър Юнайтед в последния момент преди затварянето на летния прозорец. Срещу сумата от 6 милиона паунда, които ще плати на Монако, английският гранд спечели нападателя, за който спореха и Манчестър Сити и Реал (Мадрид).

Фалкао ще играе под наем на "Олд Трафорд", като ако в края на срока поиска да купи правата му, Юнайтед ще трябва да се бръкне с още 46 милиона.

Заплатата на играча с прякор Ел Тигре ще бъде по-ниска отколкото в Монако - вместо 345 000 седмично той ще прибира 280 000 паунда.

Манчестър Юнайтед спечели битката за Фалкао малко изненадващо, след като се включи в нея в последния момент, след като колумбиецът вече бе анонсирал в социална мрежа трансфера си в Реал (Мадрид). Преди да се стигне до сделка от английския клуб настояха за пълни медицински тестове на контузеното коляно на играча, които в крайна сметка той премина успешно.

Самият трансфер се състоя в удължен срок и бе завършен в 3:30 ч. българско време. Нападателят ще играе с фланелка с номер 9, която преди време носеше българската звезда на клуба Димитър Бербатов. След напускането на българина през 2012 г. номерът не е използван. Досега.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят