Ювентус бави договорите на Конте и Погба

6646
Ювентус бави договорите на Конте и Погба
Снимка: Getty Images / Guliver

Бъдещето на треньора на Ювентус Антонио Конте и младата звезда на отбора Пол Погба продължава да бъде неясно. Двамата още не са си подновили договорите с клуба, което поражда куп спекулации за оставането им в Торино.

Не е тайна, че Монако ще се опита да вземе италианския специалист за треньор, като може да го изкуши с висока заплата. Настоящият контракт на Конте с "бианконерите" е до 2015 г., но младият наставник не бърза с подновяването му. Решението му ще се вземе на базата на плановете за лятната селекция. Той иска да подсили състава си и същевременно да не се разделя с никого, за да може Юве да стане конкурентоспособен в Шампионска лига. Конте иска да разполага с футболистите на Байерн (Мюнхен) Тони Кроос и Марио Манджукич, централния защитник на Борусия (Дортмунд) Матс Хумелс, като следи ситуациите още с Нани от Манчестър Юнайтед, Алексис Санчес от Барселона и Стевaн Йоветич от Манчестър Сити.

От ПСЖ пък вече нееднократно заявиха, че искат да привлекат Погба, като богаташите са готови да извадят между 60 и 70 млн. евро за френския национал. Той пък заяви, че още не е разговарял с ръководството на Юве за нов договор и похвали парижани. "ПСЖ е голям клуб. Това е безспорно, но сега мисля за оставащите мачове до края на първенството и после за световното. До момента не съм обсъждал нов контракт с Юве", заяви Погба.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят