Барселона прегази Реал Мадрид в първото "Ел Класико"

23184
Барселона прегази Реал Мадрид в първото "Ел Класико"

Първото издание на "Ел Класико" за сезона показа колосалната разлика между Реал Мадрид и Барселона, след като на "Сантяго Бернабеу" каталунците смазаха своя съперник и стигнаха до категоричен успех с 4:0 в испанската столица.

Барселона отбеляза по два гола в двете полувремена, като през първата част бяха точни Суарес (11) и Наймар (39). След почивката Иниеста се разписа в 57', а уругвайският стрелец финишира съпротивата на Реал с гол в 74'.

Раул завърши феноменалната си кариера с трофей

Бившата суперзвезда на Реал Мадрид Раул завоюва титла в последния мач в своята кариера. Ню Йорк Космос на испанския нападател се наложи...

Реал Мадрид имаше своите шансове, като Клаудио Браво направи 9 спасявания в мача, но това стана едва след втория гол на Барселона. Още по-плашещо е, че "блаугранас" вкараха първите си 3 гола без Лионел Меси на терена. Той се появи при резултат 0:3 на терена.

Това е най-категоричната победа на Барселона в дербито от 2010 година насам, когато Хосеп Гуардиола победи с 5:0 Жозе Моуриньо, но това стана на "Камп Ноу".

С победата Барселона вече има 30 точки и води с цели 6 на Реал Мадрид на върха в класирането. Феновете на "Бернабеу" пък изпратих своите любимци с остри освирквания, като най-силни бяха те за Кристиано Роналдо и Рафаел Бенитес.

Повече подробности и ВИДЕО четете в Sportlive.bg

Реал записа първа загуба за сезона

Вече няма отбор от топ първенствата на Европа, който да няма загуба. В късното дерби на испанската Примера Дивисион, Реал Мадрид загуби...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят