Мексико и Уругвай с разгроми

15997
Снимки: Getty Images/Guliver

Може да се каже, че Уругвай и Мексико са вече на световното по футбол в Бразилия, след като вчера разгромиха противниците си. В зона CONCACAF Мексико разпиля Нова Зеландия с 5:1 първа баражна среща на стадион "Ацтека" в Мексико Сити. За домакините реализираха Агилар в 32-та минута, Хименес в 40-ата, Пералта в 48-та и 80-ата и ветеранът Рафа Маркес в 84-та. Почетният гол за "кивитата" отбеляза Джеймс в 85-ата минута.

В другия плейоф от интерконтиненталната зона Уругвай дори не допусна попадение срещу Йордания и се наложи с 5:0. На стадиона в Аман урусите не оставиха никакви шансове на домакините, като на практика подпечатиха визите си за СП 2014. Голеадата откри в 22-та минута Перейра, а в 42-та Стуани удвои. През втората част йорданците излязоха амбицирани да покажат, че и те могат да играят футбол, но получиха още 3 безответни гола. Техни автори бяха Лодейро /69-а минута/, Родригес /78-а минута/ и Кавани /90+2 мин./, информира БГНЕС.

Утре Мексико влиза в битка с Нова Зеландия

Утре се играе среща от интерконтиненталните баражи за място на световното в Бразилия. Мексиканците обикновено са фаворити срещу толкова...

Така реваншите са безсмислени, но трябва да се изиграят, заради правилата, а Уругвай и Мексико със сигурност си осигуриха билетите за екзотична Бразилия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com