Утре Мексико влиза в битка с Нова Зеландия

16885
Снимки: Getty Images/Guliver

Утре се играе среща от интерконтиненталните баражи за място на световното в Бразилия. Мексиканците обикновено са фаворити срещу толкова малки отбори на техния  стадион „Атцтека“  в Мексико Сити. Фактите обаче показват, че те са спечелили само една от петте си домакински срещи в квалификационната група – Северна, Централна Америка и Кариби (CONCACAF) и завършиха 4-ти в нея.

Докато САЩ, Хондурас и Коста Рика си спечелиха директни квоти за Бразилия, то Мексико трябва да мине през баражите и да се бори срещу Нова Зеландия. „Първото, което трябва да забравим, са всички минали мачове, защото не можем да ги променим“, коментира Мигел Херера. „Излизаме само за победа – тук и в Нова Зеландия“.

Блатер: Катар може да си подели Мондиал 2022 с Иран

Шведът направи поредно интересно изявление. Той каза, че заедно с Катар, друг домакин на Мондиал 2022 може да бъде Иран или ОАЕ. Той из...

Към момента пък Нова Зеландия е участвала само на два световни финала: в Испания през 1982г. и Южна Африка през 2010г. „Никой отбор не е подценил Мексико в баражи и ние няма да сме изключение“, споделя мениджърът на „белите“ Рики Хърбърт.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com