Ван Бастен: Зеедорф е рискова инвестиция

14650
Ван Бастен: Зеедорф е рискова инвестиция
Снимка: Getty Images/Guliver

Бившата легенда на "Милан" и настоящ треньор на холандския "Хееренвеен" коментира ситуацията около евентуално назначаване на бившия му колега за треньор на "росонерите".

Италианският гранд уволни Масимилиано Алегри в понеделник след последната срамна загуба от "Сасуоло" с 3:4. Веднага бе оповестено, че Кларънс Зеедорф е готов по всяко време да поеме "Милан".

Зеедорф свободен за треньорския пост в Милан

Кларънс Зеедорф може да поеме треньорския пост в „Милан“ по всяко време. Това твърди неговият агент. По-рано днес ръководст...

Бившият му колега и съотборник Ван Бастен обче не мисли, че Зеедорф има достатъчно треньорски опит за такъв голям отбор.

"Те обявиха като опция Зеедорф, което има смисъл, но носи и риск. Не може да се предполага дори как ще се справи със ситуацията и какви решения ще вземе. Това е моето лично мнение разбира се и не аз съм човека, който ще дава наставления в ситуацията. Хубавото при него е, че италианският му е перфектен, но той пое в посока треньорска кариера веднага, след като свали спортния екип. Разликата между него и мен е, че за известно време аз изцяло се оттеглих от футбола, след като се пенсионирах", коментира холандската легенда.

Марко Ван Бастен игра за "Милан" в периода 1987-1995г., след което бе принуден да се пенсионира след тежки контузии, които го оставиха извън терените за две години.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят