Моуриньо и Роналдо се скараха, но Реал лети напред

8467

Скандалът между треньора на „Реал Мадрид” Жозе Моуриньо и голямата звезда на Белия балет Кристияно Роналдо не е просто слух, а действителност. Това стана ясно от признание на мадридския клуб и от интервюта на други играчи на „Реал”.

Сблъсъкът на две от най-влиятелните фигури в световния футбол обаче явно повлия добре на „Реал”, който буквално унищожи „Валенсия” s 5:0 в последния мач от 20-ия кръг на испанското първенство.

Валенсия сломи Севиля, Реал продължава да буксува

В дербито на вечерта в испанското първенство тимът на "Валенсия" се наложи с 2:0 над "Севиля". Така прилепите запазиха шансовете си за ...

Всичко в срещата, която трябваше да е дербито на кръга, беше решено през първото полувреме. Тогава Роналдо и Анхел Ди Мария вкараха по два гола, а Гонсало Игуаин откри резултата в мача.

Отзивите за мача са категорични – „Реал” изигра толкова бляскаво първо полувреме, колкото не беше правил за цял сезон. А „Валенсия”, която предната сряда изигра добър мач за Купата на краля срещу белите в Мадрид, макар и да падна с 0:2, сега не знаеше къде се намира.

След срещата никой в „Реал” не коментираше негативния аспект от сблъсъка между Моуриньо и Роналдо.  Напротив – защитникът Раул Албиол дори заяви, че моралът в съблекалнята няма как да бъде повлиян от такова нещо. И при 5:0 като гост на терена на един от силните испански отбори няма как някой да каже нещо против това изявление.

Какво ще стане оттук насетне – в сряда, 23 януари, от 22:30 часа „Реал” отново гостува на „Местая” в мач-реванш от турнира за Купата на краля. Въпросът е дали „Валенсия” ще посмее да излезе на терена след унижението от неделя вечер?

Реал взе преднина срещу Валенсия за Купата на краля

Отборът на "Реал Мадрид" победи с 2:0 Валенсия в първи мач от четвъртфиналите за Купата на краля. Интересен факт е, че двата отбора игр...

Редактор: Ивайло Петров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com