Моуриньо скочи на Роналдо, той не му остана длъжен

9643
Моуриньо скочи на Роналдо, той не му остана длъжен

Лошите резултати на "Реал Мадрид" през тази година определено покачват напрежението в клуба, а след мача в сряда срещу "Валенсия" в съблекалнята на белите е било изключително горещо.

Треньорът на "Реал" Жозе Моуриньо е изразил сериозно недоволство от представянето на белите, въпреки че те спечелиха с 2:0 и здраво се е развикал на звездите си. Това, обаче, не се е харесало изобщо на Кристияно Роналдо, който побеснял от отношението на треньора и ядосано изтъкнал, че когато играе добре, Моуриньо си мълчи, но има ли някакъв пропуск веднага става огромен проблем.

Реал взе преднина срещу Валенсия за Купата на краля

Отборът на "Реал Мадрид" победи с 2:0 Валенсия в първи мач от четвъртфиналите за Купата на краля. Интересен факт е, че двата отбора игр...

Роналдо повишил тон на наставника си и се наложило вратарят Икер Касияс да го успокоява. Той успял в някаква степен да потуши напрежението, но отношенията между двамата остават лоши, пише bTV.

Само допреди три мача Икер Касияс също беше низвергнат от Моуриньо, но след като резервата му Антонио Адан си изкара червен картон в мача с "Реал Сосиедад", Моуриньо върна обратно капитана на белите в титулярния състав.

Редактор: Ивайло Петров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com